قیمه پلو

قیمه پلو یکی از انواع غذاهای پلویی بسیار محبوب و پرطرفدار ایرانی است که همانبه همراه پلو است که به صورت مخلوط تهیه می شود. این غذای خوشمزه بیشتر به صورت نذری و یا افطاری در ماه مبارک رمضان تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قیمه پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری قیمه پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی قیمه پلو با همراه باشید.

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه

قیمه نثار یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی …

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم قیمه پلو

  • لپه ‎ ۱۵۰گرم
  • برنج ۴ پیمانه
  • گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
  • پودر لیمو عمانی نصف قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه قیمه پلو

برای تهیه ابتدا لپه ها را پاک می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و تا روی آن ها آب می گیریم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض می کنیم.گوشت را خوب می شوییم و در آبکش قرار می دهیم

تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه گوشت ها را به صورت مکعب های با سایز تقریبا بزرگ خرد می کنیم (چون گوشت زمان پخت جمع می شود) پوست پیازها و سیرها را می گیریم و آن ها را می شوییم و رنده ریز می کنیم

طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی

انار پلو یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن …

و آب پیازها را محکم می گیریم و در قابلمه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و پیاز و سیر رنده شده را در روغن تفت می دهیم و گوشت های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،ادویه کاری روی گوشت ها می ریزیم

کمپرسور

و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند.سپس گوشت ها را اطراف قابلمه جمع می کنیم و وسط قابلمه را خالی می گذاریم و کمی روغن مجددا در وسط تابه می ریزیم و ۱ دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را در وسط قابلمه می ریزیم . ک

مپرسور هوا

و در روغن تفت می دهیم

کمپرسور باد تا رنگ رب کاملا تغییر کند و روغن نیز کاملا قرمز شود و بعد گوشت های کنار قابلمه را با رب وسط قابلمه مخلوط می کنیم (این کار برای این است که رب رنگ باز کند و طعم خامی آن از بین برود و بعد با گوشت مخلوط می کنیم)

کمپرسور 500 لیتری

کمپرسور 1000 لیتری

کمپرسور 1 متر مکعب

کمپرسور 1500 لیتری

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان …

و زعفران دم کرده را نیز به مواد اضافه می کنیم و لپه ها را آبکش می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم و تفت می دهیم و ۴ لیوان آب سرد روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا لپه ها و گوشت کاملا پخته شوند.

کمپرسور 1.5 متر مکعب

کمپرسور 2000 لیتری

پس از ۱ساعت ۳۰ دقیقه به قابلمه سر می زنیم لپه و گوشت

کمپرسور 2 متر مکعب را لای دندان تست می کنیم،اگر پخته بودند(به احتمال زیاد پخته اند) لیمو عمانی را اضافه می کنیم و پودر دارچین را نیز روی مواد می پاشیم و اچازه می دهیم تا آب خورشت کاملا غلیظ شود

کمپرسور 3000 لیتری

کمپرسور 3 متر مکعب

و کمی قل بزند و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.در قابلمه ای آب و چند قاشق نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. کمپرسور 6000 لیتری برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و در آب در حال جوش می ریزیم

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و رستورانی

چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران …

 

کمپرسور -

کمپرسور باد -

کمپرسور اسکرو -

پمپ باد -

کمپرسور هوا -

سیستم هوای فشرده -

درایر تبریدی -

رطوبت گیر کمپرسور -

قیمت کمپرسور -

فروش کمپرسور -

کمپرسور صنعتی -

کمپرسور 500 لیتری -

کمپرسور 1000 لیتری -

کمپرسور 1 متر مکعب -

کمپرسور 2000 لیتری -

کمپرسور 2 متر مکعب -

کمپرسور 3000 لیتری -

کمپرسور 1500 لیتری -

کمپرسور 3 متر مکعب -

کمپرسور 1.5 متر مکعب -

کمپرسور 6000 لیتری -

کمپرسور 6400 لیتری -

کمپرسور 6 متر مکعب -

کمپرسور 6.4 متر مکعب

و هم می زنیم و زمانیکه دانه های برنج باز شدن زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج پخته بود و مغز آن کمی سفت بود،برنج را آبکش می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کف آن روغن می ریزیم (اگر تمایل داشتید ته دیگ سیب زمینی یا نان کف قابلمه می گذارید)

و برنج و مایه قیمه را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و با قاشق آرام با هم مخلوط می کنیم و با کفگیر کم کم در قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و کمی حرارت را بیشتر می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم تا قیمه پلو پخته شود.نوش جان


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها